logo-kemdikbud
  • kemdikbud-fb
  • kemdikbud-twitter
  • kemdikbud-instagram
  • kemdikbud-yotube
  • Login
  • home
  • about
  • Browse icon-triangle
    • browse by years
    • browse by subjects
    • browse by divisions
    • browse by authors
  • Help
  • Policies
  • Statistics
  • icon-rss Atom
  • icon-rss RSS.1.0
  • icon-rss RSS.2.0
Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Teaching Resource
Number of items: 5.

Teaching Resource

Latifah, Fauziah Asri (2020) Modul pembelajaran SMA prakarya dan kewirausahaan (pengolahan) Kelas XI: sistem pengolahan makanan khas asli daerah dari bahan pangan nabati dan hewani. [Teaching Resource]

Latifah, Fauziah Asri (2020) Modul pembelajaran SMA prakarya dan kewirausahaan Kelas XII: evaluasi kegiatan usaha pengolahan makanan khas daerah yang dimodifikasi dari bahan nabati dan hewani. [Teaching Resource]

Latifah, Fauziah Asri (2020) Modul pembelajaran SMA prakarya dan kewirausahaan Kelas XII: sistem pengolahan makanan fungsional. [Teaching Resource]

Latifah, Fauziah Asri (2020) Modul pembelajaran SMA prakarya dan kewirausahaan kelas XII: sistem pengolahan makanan khas daerah yang dimodifikasi dari bahan nabati dan hewani. [Teaching Resource]

Latifah, Fauziah Asri (2020) Modul pembelajaran SMA prakarya dan kewirausahaan kelas XII: sistem pengolahan makanan khas daerah yang dimodifikasi dari bahan nabati dan hewani. [Teaching Resource]

This list was generated on Sat Jun 7 17:36:12 2025 WIB.
Indonesia One Search Google Scholar
OpenDOAR ROAR
Repository has been indexed in some indexers..
@Copyright by Perpustakaan Kemendikbud All rights reserved.

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.